ARRANGEMENTER

Winemaker’s Dinner med Domaine Ostertag på Sans Souci

 

Onsdag den 13. august 2025 kl. 18.30

Vi inviterer til en særlig aften i selskab med Arthur Ostertag og husets elegante vine fra Alsace – fra det ikoniske familiedomæne, der har været bannerfører indenfor biodynamik og terroirtænkning siden 1980’erne.

5-retters menu tilberedt af Sans Souci med køkkenchef Christoffer Brink i spidsen (tidligere Geranium, Alberto K og Frank), ledsaget af nøje udvalgte vine fra Domaine Ostertag – præsenteret af Arthur Ostertag selv.

 

Aftenens menu og vine

Snacks – Gougères & trøffel / Sprød and & chili / Østers med lime & koriander

Pinot Blanc/Gris 2022 – Domaine Ostertag

Hamachi – Yuzu, saltet citron & grillet sommergrønt

Sylvaner “Vieilles Vignes” 2023 – Domaine Ostertag

Riesling “Les Jardins” 2023 – Domaine Ostertag

Hummerhale – Piment d’Espelette & hummerbisque

Muenchberg Riesling Grand Cru 2022 – Domaine Ostertag

A360P Muenchberg Pinot Gris Grand Cru 2018 – Domaine Ostertag

Vagtel BQQ – Kirsebær, kantareller & Karl Johan-bearnaise

Fronholz Pinot Noir 2018 – Domaine Ostertag

Franske rødkitoste – Abrikos, knækbrød & stegt rugbrød

Fronholz Gewurztraminer “À l’Orient d’Eden” 2020 – Domaine Ostertag

Hvid chokolade – Rabarber & pistacie

Vendange Tardive Muenchberg Riesling Grand Cru 2018 – Domaine Ostertag

Sted: Restaurant Sans Souci, Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg

Tid: Onsdag den 13. august 2025 kl. 18.30

Pris: Kr. 995,-

Tilmelding: Send en mail til info@vinrosen.dk

Bemærk: Betal gerne til bankkonto 5470 3176316, men først efter bekræftet tilmelding, da antallet af pladser er begrænset.

vinrosen-02