ARRANGEMENTER
Winemaker’s Dinner med Domaine Ostertag på Sans Souci
Onsdag den 13. august 2025 kl. 18.30
Vi inviterer til en særlig aften i selskab med Arthur Ostertag og husets elegante vine fra Alsace – fra det ikoniske familiedomæne, der har været bannerfører indenfor biodynamik og terroirtænkning siden 1980’erne.
5-retters menu tilberedt af Sans Souci med køkkenchef Christoffer Brink i spidsen (tidligere Geranium, Alberto K og Frank), ledsaget af nøje udvalgte vine fra Domaine Ostertag – præsenteret af Arthur Ostertag selv.
Aftenens menu og vine
Snacks – Gougères & trøffel / Sprød and & chili / Østers med lime & koriander
Pinot Blanc/Gris 2022 – Domaine Ostertag
Hamachi – Yuzu, saltet citron & grillet sommergrønt
Sylvaner “Vieilles Vignes” 2023 – Domaine Ostertag
Riesling “Les Jardins” 2023 – Domaine Ostertag
Hummerhale – Piment d’Espelette & hummerbisque
Muenchberg Riesling Grand Cru 2022 – Domaine Ostertag
A360P Muenchberg Pinot Gris Grand Cru 2018 – Domaine Ostertag
Vagtel BQQ – Kirsebær, kantareller & Karl Johan-bearnaise
Fronholz Pinot Noir 2018 – Domaine Ostertag
Franske rødkitoste – Abrikos, knækbrød & stegt rugbrød
Fronholz Gewurztraminer “À l’Orient d’Eden” 2020 – Domaine Ostertag
Hvid chokolade – Rabarber & pistacie
Vendange Tardive Muenchberg Riesling Grand Cru 2018 – Domaine Ostertag
Sted: Restaurant Sans Souci, Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg
Tid: Onsdag den 13. august 2025 kl. 18.30
Pris: Kr. 995,-
Tilmelding: Send en mail til info@vinrosen.dk
Bemærk: Betal gerne til bankkonto 5470 3176316, men først efter bekræftet tilmelding, da antallet af pladser er begrænset.
